Aikuisten sarjapelit saatiin taas käyntiin pitkän tauon jälkeen. Nakkelijat matkasivat Hervantaan Koritehtaan vieraaksi, ottelupaikkana toimi hämyinen Hervannan Vapaa-aikatalo.

Edellisestä divaripelistä olikin Nakkelijoilla vierähtänyt jo reilut 2 kuukautta, ja se ottelu oli samaista Koritehdas joukkuetta vastaan. Tuolloin ottelu pelattiin Hämeenkyrössä eikä vastustajalla ollut mukana kuin 5 pelaajaa, lopputulos tämän mukainen 76 - 38. Perjantaina Koritehdas oli saanut liikkeelle useamman pelaajan ja heillä oli mahdollisuus kuitata joulukuun peli.

Pelaamattomuus näkyikin ottelun alkuminuuteilla korinteon vaikeutena. Muutaman minuutin pelin jälkeen Nakkelijoiden heittotarkkuus parani, ja kun kotijoukkueen ensimmäiset pisteet tulivat vasta 8,5 minuutin pelin jälkeen, oli puoliajalla tilanne jo melko selkeä 17 - 43. Jälkimmäinen puolikas menikin hieman pelailuksi, ja voitto Hämeenkyröön selkein lukemin 47 - 72.

Nakkelijoilla pelit jatkuvat keskiviikkona kotipelillä Koriorit -joukkuetta vastaan. Perjantain pelin jälkeen on hyvä jatkaa tiukkaa kevättä, 12 peliä on edessä reilun kahden kuukauden aikana.

Ottelun pöytäkirja: koritehdas-nakkelijat.pdf

Ottelun tilastot: bbstat.kapsi.fi

Sarjataulukko: basket.fi

Ottelun purku tapahtui hampurilaisen ja oluen merkeissä.