Back to Top

Aikuiset

Kyröskosken Kiskojilla on aikuisille kolme viikoittaista harjoitusta. Harjoituksissa kävijöitä on yhteensä reilut pari kymmentä, ja mukaan mahtuu aina lisää pelaajia.

Keskiviikkoisin Hämeenkyrön Sillassa palloilevat jo hieman pidempään lajin parissa viihtyneet. Treenaajien rungosta muodostuu joukkueet, joka pelaavat Koripalloliiton IV-divisioonaa ja Koripallon Kortteliliigaa, mutta mukana käy myös vain harjoituksissa käyviä kuntoharrastajia.

Tammikuussa 2019 aloitti uutena ryhmänä höntsyryhmä, joka soveltuu parhaiten uutena lajin pariin tuleville tai pelaajille, jotka haluavat ottaa hieman rauhallisimmin. Ryhmään mahtuu mukaan sekä naisia että miehiä. Tämä ryhmä kokoontuu maanantaisin Monitoimikeskus Sillassa. Lisäksi perjantaisin Yhteiskoululla on nuorten ja aikuisten yhteinen höntsyvuoro. Näistä ryhmistä on hyvä aloittaa koripalloharrastus. Aikaisempaa kokemusta höntsyryhmiin ei tarvita.

Ota yhteyttä seuran Facebook-sivuilla tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@kyroskoskenkiskojat, tai tule rohkeasti suoraan harjoituksiin tutustumaan!

Kyröskosken Kiskojat - Aikuiset

Harjoitukset ja kausimaksut

 

Maanantaisin klo 21.00 - 22.00: Monitoimikeskus Silta

Keskiviikkoisin klo 20.00 - 22.00: Monitoimikeskus Silta

Perjantaisin klo 16.30 - 18.00: Monitoimikeskus Silta (Höntsy)

Perjantaisin klo 18.30 - 20.00: Yhteiskoulu (Kuntokoris)

 

Kausimaksut

Harjoitukset 60 euroa syksy ja 60 euroa kevät

Syksy- ja kevätkausi laskutetaan erikseen