Juha viimeistelee 2 pistettä Juuson hienosta syötöstä.

Lokakuun viimeisenä lauantaina konkareita suuntasi Hämeenkyröstä Lempäälään, jossa käynnistyi kauan odotettu Korttelikoris. Muilta suunnilta pelipaikalle saapui nuorempia pelureita ja selvisi, että Jäähdyttelijät oli saanut peliinsä kymmenen pelimiestä. Vastassa oli tuttu Morbid.
Aikataulu oli väljä ja kunnon alkulämmittelytkin saatiin otettua rauhassa.  Tämä varmaan auttoi ja pelivire oli hyvä alusta asti. Jäähdyttelijät johti alusta lähtien. Ensimmäinen jakso päättyi pistein 33-20. Korttelissa saa jaksovoitosta pisteen, joten ainakin pistetili oli jo avattu.

Toinen jakso oli tasaisempi ja jännittävä viimesekunneille asti. Morbid johti toista jaksoa jo viidellä pisteellä. Tommi Vienola heitti loppuminuuteilla 3 kolmosta ja Jäähdyttelijät voitti toisenkin jakson pisteellä. Koko pelin lopputulos oli 64-50 Jäähdyttelijöille ja kaikki 3 sarjapistettä hämeenkyröläisille.

Tommi Vienola pussitti 27 pisteen edestä. Kolmosia tuli Jäähdyttelijöille 7 ja Morbidille 4. Kyllä se vaan on hienoa voittaa, vaikka pelkkä osallistuminenkin on tärkeää.

Ottelun pöytäkirja: motbid-jaahdyttelijat-301021.jpeg

Korttelikoriksen sarjataulukko: https://korttelikoris.fi/sarjataulukko.php