Hämeenkyrön kunta antoi tänään uudet ohjeistukset koronaan liittyen, ohjeet voi kokonaisuudessaan lukea kunnan kotisivuilta. Aikuisten harrastustoiminta päättyy tältä vuodelta, mutta lasten ja nuorten treenit voivat jatkua. Ylimääräisiä aikuisia ei voi saliin tulla harjoituksien ajaksi, ja toivottavaa on että saattajat eivät tule sisälle pukuhuoneisiin mikäli lapsi pärjää itsekseen. Ohjaajat voivat auttaa kengän nauhojen yms kanssa.
  • Mahnalan maanantain treenit jatkuvat normaalisti, viimeiset harjoitukset ovat 7.12. Harjoitukset jatkuvat 11.1.2021.
  • Yhteiskoulun torstain treenit jatkuvat normaalisti, viimeiset harjoitukset ovat 17.12. Harjoitukset jatkuvat 7.1.2021.
  • Yhteiskoulun perjantain höntsy-vuoro 18.00 - 19.00 muuttuu vanhempien lasten (yli 10v ) vuoroksi, viimeiset harjoitukset ovat 18.12. Aikuiset eivät voi osallistua enään tämän vuoden puolella näihin harjoituksiin. Ohjaajana paikalla on ainakin allekirjoittanut. Harjoitukset jatkuvat 8.1.2021, mutta missä muodossa ratkeaa myöhemmin. 
  • Sillan aikuisten harjoitukset on peruttu loppu vuodelta. Harjoitukset jatkuvat ???. Seuraamme kunnan päätöksiä ja tiedotamme kun pääsemme jatkamaan harjoittelua. 
Toivottavasti pääsemme pahimman yli näillä rajoituksilla, ja voimme aloittaa taas uuden korisvuoden täydellä voimalla.