Vuosi 2019

Vuosi 2019 alkaa olla lopuilla ja on aika kiittää kaikkia kuluneesta vuodesta. Vuosi oli Kyröskosken Kiskojille vauhdikas, niin aikuisten kuin lastenkin osalta. Aikuiset jatkoivat pelaamista sekä koripalloliiton IV-divisioonassa että Koripallon kortteliliigassa vaihtelevalla menestyksellä. Mukaan mahtui niin maukkaita voittoja kuin kirveleviä tappiota. Tärkeintä antia vuodelle oli kuitenkin aikuisten osalta viikoittaiset harjoitukset, joihin osallistui hyvin pelaajia. Kannustavassa ilmapiirissä kaikilla on mukava treenata! 

Lasten ryhmät jatkuivat Yhteiskoululla, ja loppu vuodesta ehdittiin kokeilla muutamat harjoitukset Mahnalassa. Erittäin innostuneen vastaanoton saanut ryhmä jatkaa myös ensi vuonna. Myöskin Yhteiskoulun ryhmään saatiin mukavasti uusia pelaajia, ja vauhtia riitti harjoituksissa. Ensimmäistä kertaa kertaa vuosiin on KyKissä enemmän alle 18-vuotiaita harrastajia kuin vanhempia, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. 

Vuonna 2020 aloittaa kaksi uutta ryhmää. Nuorille, noin 15-vuotiaista ylöspäin oleville suunnattu ryhmä, sekä aikuisille hieman kevyempi höntsy-ryhmä. Molemmissa ryhmissä opetellaan koripalloa alkeista lähtien ohjaajan avustuksella, rennosti ja jokaiselle sopivalla vauhdilla . Mukaan voi tulla ilman aiempaa kokemusta lajista, kiinnostus lajiin riittää.

Vuosi 2019 lukuina:
Lapsilla 35 harjoitukset
Aikuisilla 70 harjoitukset 
Aikuisilla 35 peliä