Keskiviikon kotipelissä läntisen IV-divisioonan pelissä Nakkelijoita vastaan asettui paikallisvastustaja Ylöjärven Pallo. Odotettavissa oli kahden hyvin erilaisen joukkueen kohtaaminen, YPa ollessa hyvin perinteinen koripallojoukkue pitkien pelaajien hallitessa korinalustaa, kotijoukkueen viihtyessä pääsääntöisesti 3 pisteen kaaren ulkopuolella.

Edellisissä peleissä huonosti aloittaneet hämeenkyröläiset olivat ottaneet opiksi ja ottelu käynnistyi Nakkelijoiden hallitessa pelitapahtumia. Pienempänä joukkueena Nakkelijat käyttivät koko kenttää hyväkseen ja aloittaen puolustamisen välittömästi hyökkäyksen jälkeen. Tämä tuotti lukuisia pallonriistoja ja helppoja koreja, mutta kuitenkaan kotijoukkue ei saanut raavittua eroa puoliaikaan mennessä kuin 14 pistettä (40 - 26).

Toisella jaksolla Nakkelijoiden energiat alkoivat hiipua ja pelin vauhti alkoi lähestyä enemmän vierasjoukkueelle sopivaa. Kolmas jakso pelattiin tasaisissa merkeissä lukemiin 15 -18. Viimeinen jakso mentiin vierasjoukkueen nuottien mukaan, YPan saadessa eräässä vaiheessa peräti 6 pistettä yhdessä hyökkäyksessä. Lukemat tästä erästä Ypalle 12 -30, ja koko ottelu lukemin 67 - 74.

Vuoden viimeinen peli on ensi viikon keskiviikkona, ja vastus ei ainakaan helpotu, kun vieraaksi saapuu puhtaalla pelillä sarjan toisella sijalla oleva Lost Boys.