Marraskuun viimeisenä lauantaina oli Kyröskosken Kiskojilla kiireinen lauantai. Lauantai illan aloitti Jäähdyttelijöiden peli korttelikoriksessa Spartansia vastaan, ja tämän jälkeen Nakkelijat kohtasivat läntisen alueen 4-divisioonan pelissä Morbid All-Starsin. Kesken kiireistä pikkujoulujen aikakautta oli pelaajien saaminen otteluihin hankalaa, mutta lopulta tarpeeksi moni sai menonsa järjesteltyä siten, että molempiin peleihin riitti jopa vaihtopelaajia. Erityismaininnan vaatii Arin paluu koripallon pariin miltein 2 vuoden tauon jälkeen, suoraan kahteen peliin kulkematta harjoituksien kautta.

Ensimmäinen peli pelattiin Vehmaisten koululla. Jäähdyttelijät yrittivät parhaansa mukaan pitää pelin tahdin alhaalla, mutta vikkelät Spartansin nuoret olivat toista mieltä. Ensimmäinen jakso Spartansille 25-40, huomattava osa pisteistä Spartansille tuli nopeista hyökkäyksistä ja hyökkäyslevypallojen jälkeen. Toisella jaksolla tahti oli enemmän Jäähdyttelijöiden mukainen, mutta tästäkin pisteet Spartansille pistein 19-25. Koko ottelun tulos Spartansin hyväksi 44 - 65, ja kauden ensimmäinen peli korttelissa Jäähdyttelijöille ilman sarjapisteitä.

Illan toiseen peliin jatkoi ensimmäisestä 4 pelaajaa, ja mukaan saatiin 4 tuoretta jalkaparia. Vastaan asettui Hervannan ylpeys Morbid All-Stars, ja areenana toimi Pohjois-Hervannan koulu. Tällä kertaa Nakkelijoilla oli vastassa nykyisin divarissa poikkeuksellinen paikkapuolustus, josta avautuikin kohtalaisen vapaita heittopaikkoja hämeenkyröläisille. Hervannan omaperäiset "jousto"-korit eivät sopineet Nakkelijoiden heittoihin, ja miltein kaikki vierasjoukkueen heitot pyörähtelivät koriraudoista pihalle, niin kolmoset kuin korinalta nostot. Kotijoukkueella ei vastaavaa ongelmaa ollut, ja puoliajalla tilanne oli kutkuttavan jännittävät 42 - 19! Mutta kuten edellinen kotipeli osoitti, Nakkelijat eivät lopeta pelaamista kesken ottelun. Jälleen puolustus saatiin tiiviimmäksi, ja saatiin muutaman nopean hyökkäyksen kautta helppoja koreja. Myöskin kaukoheitot alkoivat osumaan toisella jaksolla, ja piste pisteeltä ero kaventui. Muutama minuutti ennen loppuvihellystä eroa oli 5 pistettä kotijoukkueen hyväksi, ja nakkelijoiden puolustus piti Morbidin tiukalla, kunnes hyökkäysajan viimeisillä sekunneilla kotijoukkueen epätoivoinen kättä vasten heitetty kolmonen pamahti levyn kautta sisään. Ero 8 pisteeseen ja ottelu taputeltu. Hieno taistelu kuitenkin taas Nakkelijoilta. Ensi kerralla kannattanee pelata myös ensimmäinen jakso, tai ainakin antaa alle 20 pistettä vastustajalle etumatkaa.

Nakkelijoilla on tämän vuoden puolella jäljellä 2 kotipeliä, 4. päivä Ypa ja 11. päivä Lost Boys. Jäähdyttelijät päättävät kauden 14. päivä Korttelikoriksen turnaukseen Ylöjärven palloiluhallilla.