Jäähdyttelijöiden hyvä ote Korttelikoriksessa jatkui, kun vastaan asettui Universtas. Vähäpisteisen kamppailun vei Jäähdyttelijät pinnan erolla. Universtas oli hereillä alussa, ja  ensimmäinen jakso olikin heiltä hienoista hallintaa. Pisteet puoliajalla Universtaan hyväksi 22 - 31. Hämeenkyröläiset siirtyivät toisella puolikkaalla miesvartiointiin, joka tehosi halutusti ja Jäähdyttelijät sai vastustajan heittopelin ja pelinrakentelun vaikeuksiin, joista seurasi pallonriistoja ja onnistuneita nopeita hyökkäyksiä. Toinen jakso hämeenkyröläisille pistein 27 - 17, ja näin koko ottelu jännittävien vaiheiden jälkeen pisteen erolla Jäähdyttelijöille.

Korttelikoriksen runkosarjan ollessa puolessavälin ovat Jäähdyttelijät sensaatiomaisesti toisena. Tosin huipputasaisessa sarjassa toinen ja sijalla 12. oleva Morbid basket mahtuvat 5 pisteen sisään, joten erittäin mielenkiintoiset asetelmat ovat kauden jälkimmäiselle puolikkaalle. Kahdeksan parasta joukkuetta jatkavat runkosarjan jälkeen kamppailua playoffien merkeissä, ja halukkaita sinne varmasti riittää.