Keskiviikkoillan kotiottelussa Nakkelijoita vastaan saapui Koritehdas Hervannasta. Vierasjoukkueen runko on sama kuin korttelikoriksessa pelaavalla Banzai! Morbidilla, jonka Kiskojien Jäähdyttelijät voittivat muutama viikko sitten. Vierailijat olivat selvästi lähteneet matkaan revanssi mielessä, mukanaan 9 kovaa pelimiestä. Kotijoukkueella oli vielä ennen ottelua 12 pelaajaa tulossa otteluun, mutta lopulta pelaamaan heistä pääsi 10. Ottelun lähtökohdat olivat siis tasaiset ja odotettavissa oli vauhdikasta koripalloa.

Ottelun alusta alkaen vierasjoukkueen erittäin aggressiivinen miespuolustus sai Nakkelijat hätäilemään hyökkäyspäässä, ja kun kentän toisessa päässä Koritehdas liikutti palloa esimerkillisesti ja vielä paremmin viimeistellen kaukoheittonsa, oli puoliajalla tulostaululla tylyt 22 - 45 lukemat. Puoliajalla Nakkelijat muuttivat puolustusmuotonsa myös miespuolustukseen, saaden vierailijoiden viimeistelyn palaamaan takaisin normaalille tasolle. Korien tekeminen ei ollut vieläkään kotijoukkueelle erityisen helppoa, mutta piste pisteeltä ero kaventui, ollen pienimmillään 49 - 55 noin neljä minuuttia ennen loppua. Tämän lähemmäs ei Nakkelijat enään päässyt, ja ottelun loppulukemat Koritehtaan selvään 13 pisteen voittoon, 55 - 68.