Nakkelijat toiseen kotivoittoon

Kauden toisessa kotipelissä Nakkelijoita vastaan saapui vierailijoita Porista, BC Sisu 2. Ottelu oli osalle kotijoukkueen pelaajista jo kolmas viiden päivän sisään, mutta onneksi peliin saatiin myös tuoreita jalkoja, sillä vierasjoukkue koostui nuorista ja vikkelistä pelaajista.

Ottelun ensimmäinen puolisko mentiinkin taas tasaisissa merkeissä, vierailijoiden sumputtaessa korinalustaa ja kotijoukkueen kolisutellessa rautoja. Tilanne tauolla 33 -27. Kolmas erä muodostui ratkaisevaksi, kuten myös edellisessä ottelussa Korioreja vastaan. Tällä kertaa Nakkelijat oli se joukkue, joka palasi tauolta valmiimpana. Vahvan puolustuksen ansiosta erä kotijoukkueelle pistein 21 - 7, ja viimeisessä erässä ei Porilaisia päästetty enää hätyyttelemään Nakkelijoiden johtoa. Ottelun lopputulos 69 - 49, kuten Kalle kuvassa näyttää.

Tilastoista voidaan iloksemme todeta jokaisen Nakkelijan päässeen pisteiden makuun.