Sunnuntai iltaa Nakkelijat viettivät perinteisessä Tampereen Namikan salissa, joka tunnetaan myös nimellä Puisto-Emmaus. Tällä kaudella tämä sali toimii kotisalina peräti kolmelle 4. divarin joukkueista, joten tänne vierasjoukkueille hankalaan saliin tulee tälläkin kaudella vielä kaksi vierailua.

Kotijoukkue Koriorit olivat liikkeellä 11 pelaajan voimin, ja alkulämmittelyssä he laittoivat ilmavia donkkeja taustalla musiikin soidessa. Ilmassa oli kunnon urheilujuhlan tuntua. Nakkelijat olivat saaneet mukaan 7 pelaajaa, osa hieman flunssan oireista kärsiviä. Pelin alkuasetelmat olivatkin selvät: Kotijoukkue haluaa pitää vauhtia yllä, ja vierasjoukkue yrittää jarruttaa ja pitää tempoa rauhallisempana.

Ensimmäisellä jaksolla edettiin melko tasaisesti, eron ollessa tauolla vain 3 pistettä (21-21, 16-13). Kolmannen erän aikana Koriorit saivat nostettua vauhdin heille sopivammaksi, ja vastaavasti Nakkelijoiden tossu alkoi painaa. Erä kotijoukkueelle pistein 26 - 11, ja ottelu oli taputeltu. Viimeinen erä pelailtiin pistein 10 - 16, ja näin ottelun loppulukemiksi saatiin 73 - 61 kotijoukkueen hyväksi.

Ottelu myös videoitiin kotijoukkueen puolesta, ja tallenteet löytyvät Youtubesta (jakso1, jakso2, jakso3, jakso4). Nautinnollisia hetkiä laadukkaan urheilu viihteen parissa ;)