Tänään jatkui Koripallon Korttelikoriksessa, vastaan asettuessa moninkertainen korttelikoriksen mestari Pyrpa (Pyrinnön Palloilevat Aikamiehet). Ensimmäinen jakso alkoi Pyrpan kokeneiden pelaajien hallitessa ottelutapahtumia, ero venyi parhaimmillaan 12 pisteeseen. Jakson viimeisen viiden minuutin aikana Jäähdyttelijät saivat kavennettua piste pisteeltä, ja lopulta Jäähdyttelijät menivät ensimmäistä kertaa johtoon erän lopussa. Viimeiset 30 sekuntia Pyrpa pyöritti peliä Jäähdyttelijöiden päädyssä, saaden muutaman hyvän yrityksen aikaiseksi, mukaan lukien 3 vaparia. Jäähdyttelijät kestivät kuitenkin tämän rynnistyksen, ja erän voitosta piste Hämeenkyröön.

Toiselle jaksolle saapui selvästi sisuuntunut ja ärsytetty Pyrpa, vieden vakuuttavalla esityksellä toisen jakson selvästi 23 pisteellä ja koko ottelun 20 pisteellä. Näin sarjataulukkoon pisteet 1 - 2 Pyrpan hyväksi. Jäähdyttelijöille tämä oli ensimmäinen erävoitto Pyrpasta kymmeneen vuoteen, joten tulokseen voidaan olla tyytyväisiä.

Ottelun tehokkaimmaksi pelaajaksi valitaan Jäähdyttelijöiden Juhani, joka teki tilastojen perusteella 6 pistettä. Tämä on erittäin hyvä lukema, kun otetaan huomioon hänen poissaolonsa ottelusta. Hyvä Juhani!