Nakkelijat - VehU

Tänään oli Nakkelijoilla ensimmäinen IV-divarin kotipeli, jossa vierasjoukkueeksi saapui Vehmaisten Urheilijat. Kymmenen pelaajaa otteluun mukaan saanut kotijoukkue aloittikin väkevästi, vieden ensimmäisen erän 16 - 8. Toiseen erään VehU sai hyvän puolustuksen avulla horjutettua Nakkelijoiden rytmiä, ja rymisteli kotijoukkueen kannoille. Tauolle mentiin tiukassa 29 - 26 tilanteessa.

Toisella puolikkaalla vierasjoukkueen pelaajat alkoivat hieman jäämään vauhtia pitäneiden Nakkelijoiden pelaajien kyydistä. Vieraspelit ovat tässä sarjassa kaikille vaikeita, ja tähän otteluun VehU oli saanut vain kuusi pelaajaa mukaan. Tämä näkyi ottelun lopussa kentällä, ja kotijoukkue otti voiton kotiin lopputuloksen ollessa 73 - 62.