Tänään iltapelissä avattiin koripalloliiton Läntisen alueen miesten IV-divisioona Raholan Pyrkivän ja Kyröskosken Kiskojien Nakkelijoiden välillä. Kotijoukkue oli paremmalla jalalla ja tarkemmalla heittokädellä liikkeellä tänään, ja sarjapisteet jäivät kotijoukkueelle pistein 78 - 65. Erät menivät pistein 20 - 13, 23 - 24, 17 - 13, 18 - 15, mikä kuvaa melko hyvin ottelun tasaita kulkua. Muutaman kerran Nakkelijat saivat otteen pelistä, eron ollessa kolmannen erän alkupuoliskolla jo 3 pisteessä, mutta vauhti ei tänään riittänyt tasoitukseen. 

Divarissa pelataan tänä vuonna 12 joukkueen kesken kaksinkertainen sarja, joten yhteensä kullekin joukkueelle pelejä kertyy 22. Kausi jatkuu vielä pitkään, ja odotettavissa on runsaasti tasaisia pelejä. Seuraava Nakkelijoiden peli pelataan Hämeenkyrössä keskiviikkona 16.10., tällöin vastaan saapuu Vehmaisten Urheilijat.

Maanantaina oli myöskin samaan aikaan pelin kanssa harjoitusvuoro, ja sinnekin oli paikalle päässyt 11 koripalloilijaa. Hyvin on tällä kaudella ollut intoa vanhoilla pelaajilla, ja uusiakin on saatu mukaan. Ja toki kaikki innokkaat ovat jatkossakin tervetulleita, mukaan mahtuu aina.