Back to Top

Koritehdas - Nakkelijat 47 - 72

Aikuisten sarjapelit saatiin taas käyntiin pitkän tauon jälkeen. Nakkelijat matkasivat Hervantaan Koritehtaan vieraaksi, ottelupaikkana toimi hämyinen Hervannan Vapaa-aikatalo.

Edellisestä divaripelistä olikin Nakkelijoilla vierähtänyt jo reilut 2 kuukautta, ja se ottelu oli samaista Koritehdas joukkuetta vastaan. Tuolloin ottelu pelattiin Hämeenkyrössä eikä vastustajalla ollut mukana kuin 5 pelaajaa, lopputulos tämän mukainen 76 - 38. Perjantaina Koritehdas oli saanut liikkeelle useamman pelaajan ja heillä oli mahdollisuus kuitata joulukuun peli.

Pelaamattomuus näkyikin ottelun alkuminuuteilla korinteon vaikeutena. Muutaman minuutin pelin jälkeen Nakkelijoiden heittotarkkuus parani, ja kun kotijoukkueen ensimmäiset pisteet tulivat vasta 8,5 minuutin pelin jälkeen, oli puoliajalla tilanne jo melko selkeä 17 - 43. Jälkimmäinen puolikas menikin hieman pelailuksi, ja voitto Hämeenkyröön selkein lukemin 47 - 72.

Nakkelijoilla pelit jatkuvat keskiviikkona kotipelillä Koriorit -joukkuetta vastaan. Perjantain pelin jälkeen on hyvä jatkaa tiukkaa kevättä, 12 peliä on edessä reilun kahden kuukauden aikana.

Ottelun pöytäkirja: koritehdas-nakkelijat.pdf

Ottelun tilastot: bbstat.kapsi.fi

Sarjataulukko: basket.fi

 

Ottelun purku tapahtui hampurilaisen ja oluen merkeissä.

Uusia harjoitusvuoroja nuorille

Nuorten ryhmiin on tullut uusia pelaajia tasaiseen tahtiin kauden aikana. Tästä sinänsä positiivisesta asiasta on seurannut ajoittaista tilanpuutetta ja ahtautta harjoituksissa. Onneksemme voimme lisätä tarjontaa muutamalla vuorolla.

Noin 10 - 12 vuotiaille järjestetään uutena lauantaisin pelivuoro Hämeenkyrön yhteiskoululla kello 14.00 - 15.00, jolloin käytössämme on koko liikuntasali. Vuorolla tullaan pääsääntöisesti pelaamaan, ja se on tarkoitettu maanantaisin Mahnalassa tai torstaisin Yhteiskoululla koripalloa harrastaville. Näin voimme näissä harjoituksissa keskittyä enemmän perusteisiin. 

Yläaste ikäisille tulee uutena maanantain vuoro Hämeenkyrön Monitoimikeskus Sillassa kello 20.00 - 21.00. Näissäkin harjoituksissa käytössä on koko sali, mikä mahdollistaa vaudikkaampien harjoitteiden ja pelien toteuttamisen. 

Maanantain uusi vuoro starttasi jo viime viikolla, ja tällä viikolla saadaan myös lauantain pelivuoro pyörimään.

Jäähdyttelijat - Kori-Hukat 50 - 36

Korttelikoriksen toiseen peliin 6.11. Koivistonkylän koululle Jäähdyttelijät lähti kokeneella miehistöllä – mukana yli-ikäiset Hannu, Simo ja Keijo. Nuorempia vain Juhani, Sakke ja Antti. Vastassa oli Lempäälän Kori-Hukat. Pelipaikalla ilmaantui pari täydennysmiestä, isokokoiset Ronkainen ja Forsman.

Ensimmäisen jakson vei Kori-Hukat 28-21. Toisella jaksolla Jäähdyttelijät pääsi vauhtiin ja puolustus oli rautaa. Kori-Hukat teki vain 8 pistettä toisella jaksolla. Jäähdyttelijöille makea voitto pistein 50-36.

Sakke Hakala oli vireessä tehden 21 pistettä. Antti Laukkonen 9 pisteellä säesti.  Keijo teki eka jaksolla 4 pinnaa peräkkäin. Pakko sanoa, että vahvistusmiehet antoivat hyvää apua tässä pelissä.

Pelin jälkeen Kyrön porukka pelasi jälkipelinsä Epilän Patarouvassa, joka osoittautui ihan miellyttäväksi kohteeksi.

Ottelun pöytäkirja: jaahdyttelijat-korihukat-06112021.jpeg

Korttelikoriksen sarjataulukko: https://korttelikoris.fi/sarjataulukko.php

Morbid - Jäähdyttelijat 50 - 64

Lokakuun viimeisenä lauantaina konkareita suuntasi Hämeenkyröstä Lempäälään, jossa käynnistyi kauan odotettu Korttelikoris. Muilta suunnilta pelipaikalle saapui nuorempia pelureita ja selvisi, että Jäähdyttelijät oli saanut peliinsä kymmenen pelimiestä. Vastassa oli tuttu Morbid.
Aikataulu oli väljä ja kunnon alkulämmittelytkin saatiin otettua rauhassa.  Tämä varmaan auttoi ja pelivire oli hyvä alusta asti. Jäähdyttelijät johti alusta lähtien. Ensimmäinen jakso päättyi pistein 33-20. Korttelissa saa jaksovoitosta pisteen, joten ainakin pistetili oli jo avattu.

Toinen jakso oli tasaisempi ja jännittävä viimesekunneille asti. Morbid johti toista jaksoa jo viidellä pisteellä. Tommi Vienola heitti loppuminuuteilla 3 kolmosta ja Jäähdyttelijät voitti toisenkin jakson pisteellä. Koko pelin lopputulos oli 64-50 Jäähdyttelijöille ja kaikki 3 sarjapistettä hämeenkyröläisille.

Tommi Vienola pussitti 27 pisteen edestä. Kolmosia tuli Jäähdyttelijöille 7 ja Morbidille 4. Kyllä se vaan on hienoa voittaa, vaikka pelkkä osallistuminenkin on tärkeää.

Ottelun pöytäkirja: motbid-jaahdyttelijat-301021.jpeg

Korttelikoriksen sarjataulukko: https://korttelikoris.fi/sarjataulukko.php

Nakkelijat - Rahku 53 - 58

Hämeenkyrössä nähtiin yli 1,5 vuoden tauon jälkeen virallinen koripallo-ottelu, kun Siltaan saapui Nakkelijoiden vastustajaksi Raholan Pyrkivän kakkosjoukkue Rahku. Hallin katsomoon oli saapunut hieman yleisöäkin, mm. seuran junioreita. Hienoa – koriskulttuuri tekee nousuaan. Pelaajatkin ovat odottaneet innolla, että pääsevät näyttämään taitojaan otteluissa, onhan jo treenattu kauan. 

Ottelu oli tasainen ja mielenkiintoinen loppuun asti. Tauolla Nakkelijat johti pisteellä (26-25), mutta huono kolmas jakso (vain 8 pistettä) koitui kotimiehistön turmaksi. Rahku pysyi koko loppupelin johdossa, vaikka Nakkelijat sinnitteli muutaman pisteen päässä. Nakkelijoiden ratkaisevat heitot eivät nyt uponneet ja pisteet lähtivät Tampereelle, kun Rahku nappasi voiton 53-58.

Nakkelijoiden pistekunkkuna oli Pekka Elomaa 20. Juuso Koskela keräsi 9 ja Juha Pyykkö 8 pistettä. Sakari Hakala otti 4 virhettä,  mikä oli suurin virhemäärä. Näin kukaan ei joutunut ennenaikaisesti suihkuun.

Ottelun pöytäkirja: nakkelijat-rahku-271021.pdf

 

Sivu 1 / 7