Back to Top

Jäähdyttelijat - Kori-Hukat 50 - 36

Korttelikoriksen toiseen peliin 6.11. Koivistonkylän koululle Jäähdyttelijät lähti kokeneella miehistöllä – mukana yli-ikäiset Hannu, Simo ja Keijo. Nuorempia vain Juhani, Sakke ja Antti. Vastassa oli Lempäälän Kori-Hukat. Pelipaikalla ilmaantui pari täydennysmiestä, isokokoiset Ronkainen ja Forsman.

Ensimmäisen jakson vei Kori-Hukat 28-21. Toisella jaksolla Jäähdyttelijät pääsi vauhtiin ja puolustus oli rautaa. Kori-Hukat teki vain 8 pistettä toisella jaksolla. Jäähdyttelijöille makea voitto pistein 50-36.

Sakke Hakala oli vireessä tehden 21 pistettä. Antti Laukkonen 9 pisteellä säesti.  Keijo teki eka jaksolla 4 pinnaa peräkkäin. Pakko sanoa, että vahvistusmiehet antoivat hyvää apua tässä pelissä.

Pelin jälkeen Kyrön porukka pelasi jälkipelinsä Epilän Patarouvassa, joka osoittautui ihan miellyttäväksi kohteeksi.

Ottelun pöytäkirja: jaahdyttelijat-korihukat-06112021.jpeg

Korttelikoriksen sarjataulukko: https://korttelikoris.fi/sarjataulukko.php

Morbid - Jäähdyttelijat 50 - 64

Lokakuun viimeisenä lauantaina konkareita suuntasi Hämeenkyröstä Lempäälään, jossa käynnistyi kauan odotettu Korttelikoris. Muilta suunnilta pelipaikalle saapui nuorempia pelureita ja selvisi, että Jäähdyttelijät oli saanut peliinsä kymmenen pelimiestä. Vastassa oli tuttu Morbid.
Aikataulu oli väljä ja kunnon alkulämmittelytkin saatiin otettua rauhassa.  Tämä varmaan auttoi ja pelivire oli hyvä alusta asti. Jäähdyttelijät johti alusta lähtien. Ensimmäinen jakso päättyi pistein 33-20. Korttelissa saa jaksovoitosta pisteen, joten ainakin pistetili oli jo avattu.

Toinen jakso oli tasaisempi ja jännittävä viimesekunneille asti. Morbid johti toista jaksoa jo viidellä pisteellä. Tommi Vienola heitti loppuminuuteilla 3 kolmosta ja Jäähdyttelijät voitti toisenkin jakson pisteellä. Koko pelin lopputulos oli 64-50 Jäähdyttelijöille ja kaikki 3 sarjapistettä hämeenkyröläisille.

Tommi Vienola pussitti 27 pisteen edestä. Kolmosia tuli Jäähdyttelijöille 7 ja Morbidille 4. Kyllä se vaan on hienoa voittaa, vaikka pelkkä osallistuminenkin on tärkeää.

Ottelun pöytäkirja: motbid-jaahdyttelijat-301021.jpeg

Korttelikoriksen sarjataulukko: https://korttelikoris.fi/sarjataulukko.php

Nakkelijat - Rahku 53 - 58

Hämeenkyrössä nähtiin yli 1,5 vuoden tauon jälkeen virallinen koripallo-ottelu, kun Siltaan saapui Nakkelijoiden vastustajaksi Raholan Pyrkivän kakkosjoukkue Rahku. Hallin katsomoon oli saapunut hieman yleisöäkin, mm. seuran junioreita. Hienoa – koriskulttuuri tekee nousuaan. Pelaajatkin ovat odottaneet innolla, että pääsevät näyttämään taitojaan otteluissa, onhan jo treenattu kauan. 

Ottelu oli tasainen ja mielenkiintoinen loppuun asti. Tauolla Nakkelijat johti pisteellä (26-25), mutta huono kolmas jakso (vain 8 pistettä) koitui kotimiehistön turmaksi. Rahku pysyi koko loppupelin johdossa, vaikka Nakkelijat sinnitteli muutaman pisteen päässä. Nakkelijoiden ratkaisevat heitot eivät nyt uponneet ja pisteet lähtivät Tampereelle, kun Rahku nappasi voiton 53-58.

Nakkelijoiden pistekunkkuna oli Pekka Elomaa 20. Juuso Koskela keräsi 9 ja Juha Pyykkö 8 pistettä. Sakari Hakala otti 4 virhettä,  mikä oli suurin virhemäärä. Näin kukaan ei joutunut ennenaikaisesti suihkuun.

Ottelun pöytäkirja: nakkelijat-rahku-271021.pdf

 

Kauden ensimmäinen kotipeli 27.10.

Koripallon sarjapelit jatkuvat pitkästä aikaa Hämeenkyrössä keskiviikkona 27.10.2021, kun Nakkelijat saavat vastaansa Raholan Pyrkivän. Edellisestä kotipelistä onkin vierähtänyt jo reilut puolitoista vuotta.

Kausi starttasi Nakkelijoiden osalta jo muutama viikko sitten vieraspelillä Hervannassa Koritehdasta vastaan. Tuolloin molempien joukkueiden pelistä huomasi pitkän tauon sarjapeleistä, ja peli päättyi kotijoukkueen voittoon käsipallolukemin 49 - 41. Rahola on puolestaan avannut kauden terävämmin kahdella voitolla, joten helpoa voittoa ei ole tälläkään kertaa ole Hämeenkyröläisille tiedossa. 

Läntisen 4-divisioonan otteluiden tulokset ja sarjataulukon löydät täältä.

Ottelu pelataan totuttuun tapaan Monitoimikeskus Sillassa kello 20:30 alkaen, tervetuloa seuraamaan viihdyttävää koripallo-ottelua. 

Sivu 1 / 6